СОЛОДКИЙ БРІОШ / SWEET BRIOCHE
I. СКЛАД ДЕСЕРТУ
- Основа для бріош
- На один бріош
III. НА ОДИН БРІОШ
- 450 г тіста
- 80 г цукатів апельсинової цедри
- 30 г паличок з бельгійського темного термостійкого шоколаду по 8 см (нарізанні шматочками)
- 1 ціле яйце
- Цукор гранульований для декору
ПРИГОТУВАННЯ
- Дайте тісту знову підійти на 50 хвилин при 28˚C.
- Змастіть яйцем і прикрасьте, вирізавши ножицями коло.
- Прикрасьте цукатами та шматочками битого бельгійського темного шоколаду 8 см.
- Випікайте 20 хв при 200˚C.
РЕЗУЛЬТАТ
II. БАЗА БРІОШ
- 1000 г борошна
- 250 г розм’якшеного вершкового масла
- 90 г цукру
- 20 г солі
- 5 цілих яєць ( долити води, щоб отримати 550 г рідини)
- 50 г розпушувача
ПРИГОТУВАННЯ
- Помістити борошно, цукор і сіль в міксер і додайте яєчну суміш. Перемішати 3-4 хв.
- Додайте розпушувач і перемішайте ще 30 секунд.
- Вийняти тісто та перемішувати протягом 4 хвилин, потім додати розм’якшене вершкове масло, перемішати. Руки присипати борошном, дістати готове тісто і сформувати кулю.
- Накрити рушником і залишити на 40 хвилин при кімнатній температурі.
- Коли тісто збільшиться вдвічі в об’ємі, обминайте його руками, наріжте тісто шматочками масою 450 г, сформуйте кулі.