ШОКОЛАДНІ БАТОНЧИКИ CRISPY CEREALS
I. СКЛАД
- Темний шоколад
- Зелений фісташковий шоколад
- Рожевий шоколад
- Жовтий шоколад
ПРИГОТУВАННЯ
- У ємності збийте яйця з цукром, до його повного розчинення.
- В окремій посудині змішайте всі сипкі компоненти: борошно, розпушувач. Ретельно перемішайте.
- У збиті яйця з цукром поступово додайте борошняну суміш, обережно перемішуючи лопаткою.
- В тісто додайте олію та вмішайте бельгійський молочний шоколад у формі дропсів та шматочки сухої полуниці. Залийте отриману суміш на ¾ у силіконову форму і випікайте 60 хв при 170°C.
IV. РОЖЕВИЙ ШОКОЛАД
- Бельгійський білий шоколад Delight 29
- Суміш хрустких злакових пластівців
- Порошок йогурту
- Малиновий порошок
- Порошок рисового оцту
ПРИГОТУВАННЯ
- Розтопити шоколад, про темперувати, додати йогуртовий порошок та малиновий порошок (200 г білого шоколаду + 10 г малинового порошку + 10 г йогуртового порошку + 5 г порошку рисового оцту). Висипати в пластикову форму (+/- 10 г) + подрібнені фісташки (5 г).
- Додати рожевий шоколад. Зверху прикрасити сумішшю хрустких злакових пластівців.
РЕЗУЛЬТАТ
II. ТЕМНИЙ ШОКОЛАД
- Темний шоколад Temptation 64
- Суміш хрустких злакових пластівців
ПРИГОТУВАННЯ
- Шоколад розтопити і темперувати. У пластикову форму посипати хрустку зернову суміш (+/- 15 грам). Додати темперований шоколад. Зверху прикрасьте сумішшю хрустких злаків.
III. ЗЕЛЕНИЙ ФІСТАШКОВИЙ ШОКОЛАД
- Бельгійський білий шоколад Obsession 30
- Суміш хрустких злаків
- Подрібнені фісташки
- Барвник зелений у порошку
- Сіль у пластівцях
ПРИГОТУВАННЯ
- Шоколад розтопити, додати зелений порошкоподібний барвник і темперувати. Посипати суміш хрусткими злаками у пластиковій формі (+/- 10 грам) + подрібнені фісташки (5 г). Додати темперований шоколад. Зверху прикрасити сумішшю хрустких злаків + подрібнені фісташки та сіль.
V. ЖОВТИЙ ШОКОЛАД
- Бельгійський білий шоколад Obsession 30
- Барвник жовтий у порошку
- Порошок лимонної цедри
- Порошок рисового оцту
- Хрустка злакова суміш
- Розтопити шоколад, темперувати та додати жовтий барвник у порошку, порошок лимонної цедри та порошок рисового оцту (250 г білого шоколаду + 5 г порошку лимонної цедри + 5 г порошку рисового оцту).
- Посипте суміш хрустких злаків у пластикову форму (+/- 15 грам)
- Додайте жовтий «лимонний» шоколад. Зверху прикрасьте сумішшю хрустких злаків.